Τα όμορφα & υγιή μαλλιά ξεκινούν στα Privilege Hair & More

Keratin Nanocure® Spraight

Μαλλιά λεία και υγιή

Η θεραπεία κερατίνης αποτελεί τον καλύτερο και πιο δημοφιλή τρόπο να κρατήσετε τα μαλλιά σας υγιή και όμορφα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μείωση του φριζαρίσματος και του όγκου

Η κερατίνη που χρησιμοποιείται στην θεραπεία εισχωρεί στην τρίχα και γεμίζει τα κενά και τις ατέλειες στην επιφάνειά της. Αυτό κάνει την τρίχα πιο λεία και ομοιόμορφη, μειώνοντας το φριζάρισμα και τον όγκο.

Ενίσχυση και θρέψη των μαλλιών

Η κερατίνη, μια πρωτεΐνη που υπάρχει φυσιολογικά στα μαλλιά, εισχωρεί στην τρίχα και την αναδομεί, χαρίζοντας ένα λείο και υγιές αποτέλεσμα.

Προστασία από τις εξωτερικές συνθήκες

Η θεραπεία κερατίνης δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από την τρίχα, θωρακίζοντάς την από την υγρασία, τον ήλιο και άλλους παράγοντες που προκαλούν φριζάρισμα.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Συνήθως η διαδικασία διαρκεί 2 ώρες ανάλογα το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών.

Μετά την εφαρμογή του προϊόντος και ενός επαγγελματικού ισιώματος που θα ακολουθήσει δεν λούζουμε τα μαλλιά.

Η θεραπεία θα πρέπει να παραμείνει στα μαλλιά για 3 μέρες (72 ώρες). Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνονται περάσματα με κάποια ισιωτική (μασιά) ή με πιστολάκι και χτένα διότι η θερμότητα θωρακίζει την κερατίνη στα λέπια της τρίχας και έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτές τις 3 ημέρες αναμονής μπορείτε να έρχεστε στο χώρο μας για την ανανέωση του ισιώματος με επαγγελματικό τρόπο για τη επιτυχία της θεραπείας. (Η παροχή αυτή ΔΕΝ χρεώνετε έξτρα).

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνονται περάσματα με κάποια ισιωτική (μασιά) ή με πιστολάκι και χτένα διότι η θερμότητα θωρακίζει την κερατίνη στα λέπια της τρίχας και έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτές τις 3 ημέρες αναμονής μπορείτε να έρχεστε στο χώρο μας για την ανανέωση του ισιώματος με επαγγελματικό τρόπο για τη επιτυχία της θεραπείας. (Η παροχή αυτή ΔΕΝ χρεώνετε έξτρα) 

Δεν θα πρέπει να γίνει χρήση από τσιμπιδάκια ή λάστιχο για τα μαλλιά. Ή κάποιου είδος κρεπαρίσματος.

-Τα μαλλιά δεν πρέπει να βραχούν (σε περίπτωση που βραχούν στεγνώνουμε κατευθείαν και ισιώνουμε).

Εννοείται και μπορεί. Κάθε τύπος μαλλιών είναι ιδανικός για την εφαρμογή της brazilian keratin gold edition. Θα δώσει λάμψη και θα χαρίσει την ζωντάνια στα θαμπά μαλλιά που έχει χαθεί με τις χημικές εργασίες.

Η θεραπεία κερατίνης κρατάει από 2 έως 3 μήνες. Μπορείτε να την επαναλαμβάνετε και κάθε μήνα. Το προϊόν είναι ασφαλές και δεν περιέχει τίποτα βλαβερό.

Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι ότι τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή, θα έχει μειωθεί κατά μεγάλο ποσοστό η ψαλίδα και το φριζάρισμα, θα έχουν ισιώσει κατά πολύ και θα είναι πιο μαλακά.

Εννοείται και μπορείτε την ίδια μέρα είναι το καλύτερο για την πορεία της θεραπείας αφού προηγηθεί η βαφή. Εάν δεν είναι βαμμένα καλό θα ήταν να γίνει η διαδικασία της βαφής μετά από 15 ημέρες από την εφαρμογή του προϊόντος.

Σαφώς και μπορεί να γίνει, δεν ισιώνουν τελείως τα μαλλιά αλλά χάνεται αισθητά ο όγκος και το φριζάρισμα χαρίζει καλοσχηματισμένες μπούκλες και μειώνει τον χρόνο ισιώματος.

Αυτό που που προτείνουμε είναι συχνές εφαρμογές ανά 2 μήνες έτσι τα μαλλιά θα ισιώνουν ακόμα περισσότερο.

Είναι υποχρεωτική για την επιτυχία μας θεραπείας η χρήση ειδικών σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικό άλας (sulfate).

Mε αυτά τα σαμπουάν διατηρούμε κλειστά τα λέπια μιας τρίχας και συντηρούμε την κερατίνη την οποία μπορείτε να προμηθεύεστε στον χώρο μας.

Καλό θα ήταν τα μαλλιά σας να μην έρχονται σε συχνή επαφή με αλατισμένο νερό ή με νερό με χλώριο. Η επαφή τους με την θάλασσα και την πισίνα μπορεί να αποδυναμώσει την δράση της κερατίνης.

Φυσικά. Η κερατίνη μπορεί να φεύγει πιο γρήγορα αλλά δεν παύει να προστατεύει τα μαλλιά σας από το αλατισμένο νερό, το χλώριο, τα συνεχή λουσίματα και τον ήλιο.

Η θεραπεία κερατίνης COCOCHOCO GOLD EDITION είναι ένα ασφαλές προϊόν, παρόλα αυτά λόγω της σύστασής της που περιέχει εκχυλίσματα διαφόρων βοτάνων καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί κάποιο τεστ ευαισθησίας.

Είναι δυνατή η εμφάνιση αλλεργίας στην εγκυμονούσα σε κάποιο συστατικό που πριν την εγκυμοσύνη δεν είχε.

Ναι, και πριν και μετά την κερατίνη αλλά καλύτερα πριν την κερατίνη.

Ναι, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 14 ετών.

Δεν είναι υποχρεωτικό.