Σύντομες Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Συνήθως η διαδικασία διαρκεί 2 ώρες ανάλογα το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών.

Μετά την εφαρμογή του προϊόντος και ενός επαγγελματικού ισιώματος που θα ακολουθήσει δεν λούζουμε τα μαλλιά. Η θεραπεία θα πρέπει να παραμείνει στα μαλλιά για 3 μέρες(72 ώρες).Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνονται περάσματα με κάποια ισιωτική(μασιά) ή με πιστολάκι και χτένα διότι η θερμότητα θωρακίζει την κερατίνη στα λέπια της τρίχας και έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτές τις 3 ημέρες αναμονής μπορείτε να έρχεστε στο χώρο μας για την ανανέωση του ισιώματος με επαγγελματικό τρόπο για τη επιτυχία της θεραπείας.(Η παροχή αυτή ΔΕΝ χρεώνετε έξτρα).

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνονται περάσματα με κάποια ισιωτική(μασιά) ή με πιστολάκι και χτένα διότι η θερμότητα θωρακίζει την κερατίνη στα λέπια της τρίχας και έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτές τις 3 ημέρες αναμονής μπορείτε να έρχεστε στο χώρο μας για την ανανέωση του ισιώματος με επαγγελματικό τρόπο για τη επιτυχία της θεραπείας.(Η παροχή αυτή ΔΕΝ χρεώνετε έξτρα) 

Δεν θα πρέπει να γίνει χρήση από τσιμπιδάκια ή λάστιχο για τα μαλλιά. Ή κάποιου είδος κρεπαρίσματος.

-Τα μαλλιά δεν πρέπει να βραχούν( σε περίπτωση που βραχούν στεγνώνουμε κατευθείαν και ισιώνουμε)

Εννοείται και μπορεί. Κάθε τύπος μαλλιών είναι ιδανικός για την εφαρμογή της brazilian keratin gold edition. Θα δώσει λάμψηκαι θα χαρίσει την ζωντάνια στα θαμπά μαλλιά που έχει χαθεί με τις χημικές εργασίες.

Η θεραπεία κερατίνης κρατάει από 2 έως 3 μήνες. Μπορείτε να την επαναλαμβάνετε και κάθε μήνα. Το προϊόν είναι ασφαλές και δεν περιέχει τίποτα βλαβερό.

Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι ότι τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή, θα έχει μειωθεί κατά μεγάλο ποσοστό η ψαλίδα και το φριζάρισμα, θα έχουν ισιώσει κατά πολύ και θα είναι πιο μαλακά.

Εννοείται και μπορείτε την ίδια μέρα είναι το καλύτερο για την πορεία της θεραπείας αφού προηγηθεί η βαφή. Εάν δεν είναι βαμμένα καλό θα ήταν να γίνει η διαδικασία της βαφής μετά από 15 ημέρες από την εφαρμογή του προϊόντος.

 

Σαφώς και μπορεί να γίνει, δεν ισιώνουν τελείως τα μαλλιά αλλά χάνεται αισθητά ο όγκος και το φριζάρισμα χαρίζει καλοσχηματισμένες μπούκλες και μειώνει τον χρόνο ισιώματος. Αυτό που που προτείνουμε είναι συχνές εφαρμογές ανά 2 μήνες έτσι τα μαλλιά θα ισιώνουν ακόμα περισσότερο.

Είναι υποχρεωτική για την επιτυχία μας θεραπείας η χρήση ειδικών σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικό άλας(sulfate). Mε αυτά τα σαμπουάν διατηρούμε κλειστά τα λέπια μας τρίχας και συντηρούμε την κερατίνη. Που μπορείτε να προμηθεύεται στον χώρο μας.

Καλό θα ήταν τα μαλλιά σας να μην έρχονται σε συχνή επαφή με αλατισμένο νερό ή με νερό με χλώριο. Η επαφή τους με την θάλασσα και την πισινά μπορεί να αποδυναμώσει την δράση της κερατίνης.

Γίνεται, μπορεί να φεύγει πιο γρήγορα η κερατίνη αλλά δεν παύει να προστατεύει τα μαλλιά σας από το αλατισμένο νερό, το χλώριο, τα συνεχή λουσίματα και τον ήλιο.

Η θεραπεία κερατίνης COCOCHOCO GOLD EDITION είναι ένα ασφαλές προϊόν, παρόλα αυτά λόγω της σύστασής της που περιέχει εκχυλίσματα διαφόρων βοτάνων καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί κάποιο τεστ ευαισθησίας. Είναι δυνατή η εμφάνιση αλλεργίας στην εγκυμονούσα σε κάποιο συστατικό που πριν την εγκυμοσύνη δεν είχε.

Ναι, και πριν και μετά την κερατίνη αλλά καλύτερα πριν την κερατίνη

Επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 14 ετών.