Καλώς Ήρθατε

Στο κομμωτήριο Privilege Hair χρησιμοποιούμε πάντα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές για την ποιότητα που παρέχουμε και το αποτέλεσμα. Μία επίσκεψή σας στο φιλικό χώρο μας θα σας πείσει.

1992

Στο κομμωτήριο Privilege Hair, πρωταγωνιστής είστε εσείς. Έχετε το προνόμιο να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας με τα εξαιρετικά προϊόντα μας και την εγγύηση της εμπειρίας των 25 ετών στο χώρο της κομμωτικής τέχνης σε συνδυασμό με την φαντασία και δημιουργικότητα της νέας γενιάς.

Today

Τα νέα στελέχη μας δημιουργούν για εσάς νέες πρωτοποριακές μεθόδους και εφαρμογές. Η θεραπεία της Κερατίνης Gold Edision, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας ξαφνιάσει με το αποτέλεσμα από τις ειδικούς της Brazilian Keratin Treatment. Είμαστε οι πρώτοι στον χώρο στην εφαρμογή της θεραπείας και αποκλειστικοί εισαγωγείς της γνήσιας Keratin Gold, η οποία στην σύνθεσή της έχει πραγματικό χρυσό 24Κ, ρευστό με απίθανα αποτελέσματα στα μαλλιά σας. Η θεραπεία Κερατίνης αναζωογονεί τα μαλλιά, σταματά την φθορά τους, τα κάνει στοιβαρά, τους δίνει λάμψη και ευεξία, εξαλείφει σταδιακά την ψαλίδα.

and more…

Οι Privilege Hair Experts μπορούν να εφαρμόσου στα μαλλιά σας εργασίες με εξαιρετικό αποτέλεσμα, όπως το Ombre, Balayaz, οι ανταύγειες, τα extensions, τοποθέτηση βλεφαρίδων απλές και 3D, βαφές, Permanant, εξαιρετικά χτενίσματα σύγχρονα και κλασικά. Μακιγιάζ από την Make up Artist για καθημερινή ή επίσημη εμφάνιση για ημερήσια ή βραδινή εκδήλωση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Λιόντου Βασιλική

Art Director, Hair Stylist, Colorist
 • ΩΡΑΡΙΟ ΔΕΛΦΩΝ

  ΔΕΥΤΕΡΑ   ΚΛΕΙΣΤΑ
  ΤΡΙΤΗ   10.30 – 8:30
  ΤΕΤΑΡΤΗ   10.30 – 8:30
  ΠΕΜΠΤΗ   10.30 – 8:30
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10.00 – 8:00
  ΣΑΒΒΑΤΟ  10.00 – 4:00
  ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ

Ευτυχία Τζώρτζη

Style Director, Colorist, Make up Artist
 • ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ   ΚΛΕΙΣΤΑ
  ΤΡΙΤΗ   10.30 – 8:00
  ΤΕΤΑΡΤΗ   10.30 – 8:00
  ΠΕΜΠΤΗ   10.30 – 8:00
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10.00 – 8:00
  ΣΑΒΒΑΤΟ  10.00 – 6:00
  ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ

"Σας ευχαριστώ"

Maria Katzopoulou
Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για την τέλεια εξυπηρέτηση και το υπέροχο αποτέλεσμα στα μαλλιά μου που πετυχαίνεται τόσα χρόνια !!!!!!!

Follow us on Facebook

Follow us on Instagram